Menu

Vlaamse week op de Floriade

Terug naar Activiteiten >

Datum:
ma 04 jul 2022
Uur:
07:30
Locatie:

Half april opende de tienjaarlijkse Floriade in Almere. In het kader van de Vlaamse week, oraniseert VLAM op 4 juli een sectordag met Minister van Landbouw Jo Brouns. Alle siertelers worden via VLAM uitgenodigd om deel te nemen aan deze boeiende dag.

 

Op maandag 4 juli kan je samen met Vlaams Minister van landbouw Jo Brouns de Floriade bezoeken. In het kader van de Vlaamse week, organiseert VLAM op 4 juli een sectordag met de minister als eregast. Alle siertelers worden via VLAM uitgenodigd om deel te nemen aan deze boeiende dag. Er wordt busvervoer heen en terug voorzien vanuit Gent, met opstapmogelijkheid in Antwerpen.  

Programma:

7u30: Vertrek busvervoer carpoolparking Gent
8u30: Mogelijkheid opstappen busvervoer in Antwerpen (carpoolparking)
10u30: Aankomst Floriade
11u00 – 14u00: Lunch en Ronde Tafel met Minister Brouns
14u00: Vrij bezoek aan de Floriade
17u00: Einde

Via busvervoer kan je ook terug naar Antwerpen en Gent.

Interesse?

Schrijf u kosteloos in via deze link.

Na inschrijving ontvangt u verder meer info via mail.

>> De inschrijving verloopt via jullie exporteurszone. Mocht u problemen ondervinden om u hierop te registreren, contacteer Sarah Musschebroeck via export@vlam.be of via 0472/82.74.62.

 

Op woensdag 6 juli is er een Vlaamse dag met Vlaams minister-president Jan Jambon.
Je kan hem vanaf 11 uur ontmoeten tijdens een receptie gevolgd door een walking lunch in het Vlaams paviljoen. Wie erbij wil zijn kan inschrijven via denhaag@fitagency.com met vermelding van naam, bedrijf en sector.