Menu

Dag van de Vlaamse Azaleateler

Terug naar Activiteiten >

Datum:
vr 14 aug 2020
Uur:
13:00
Locatie:

Door de stijgende corona-besmettingen en de strengere maatregelen die opgelegd zijn door de federale overheid, is er beslist om de Dag van de Vlaamse Azaleateler op vrijdag 14 augustus te annuleren.

We hopen van harte dat iedereen gezond kan blijven en dat de cijfers snel in dalende lijn zijn.

We plannen de Dag van de Vlaamse Azaleateler alvast in augustus 2021 in.

 

Rondgang voor azalea - en container/ potplantentelers

Op vrijdag 14 augustus nodigen wij traditiegetrouw alle leden azaleatelers en collega-container/potplantentelers uit voor de jaarlijkse azalearondgang.

We spreken af in Beselare bij Dataflor waar Johan en Wouter het succesvol bedrijf dat zich specialiseert in het  veredelen en vermeerderen van Belgische bolchrysanten runnen. Dataflor beschikt mede door de samenwerking met onderzoekscentra en de vele jaren ervaring over een gedegen kennis om zijn klanten te begeleiden in de  teelt van Belgische bolchrysanten. In de winterperiode worden de overige serres met aardbeiplanten vol geplant.

Als Belgische invoerder, verdeler en groothandel in bloemen en planten levert Fleur aan tuinaanleggers, tuincentra,groothandels, bloemenzaken, winkelketens en tal van andere groenspecialisten. Hun gamma bestaat uit bloemen, struiken, perk- en vaste planten, coniferen, waterplanten en boomplantgoed.


Van harte welkom!
Namens AVBS
Filip Goossens, voorzitter

 

Programma

  • 13.00 u Ontvangst en onthaal Dataflor, Klokhofstraat 12, 8980 Beselare
  • 13.30 u Rondgang op het bedrijf Dataflor met aandacht voor labelling, grondsamenstelling, gewasbescherming, water, ...
  • 15.30 u Verplaatsing naar Fleur, Proostdiestraat 17, 8980 Beselare
  • 16.00 u Bedrijfsbezoek aan Fleur en voorstelling van de marketingtrends in bloemen en planten, consumentensignalen relevant voor de teler, samenwerking in de sierteeltketen, ...
  • 17.30 u Afsluitende drink aangeboden door AVBS


Inschrijven

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via Ilse.Brosens@avbs.be voor 10 augustus 2020.

Coronamaatregelen

Er gelden speciale richtlijnen voor een veilige rondgang:
• Was regelmatig je handen.
• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
• Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C).
• Volg de instructies van het bedrijf op.