Menu

Gek van Groen - AVBS Ledencongres

Terug naar Activiteiten >

Datum:
vr 24 dec 2021
Uur:
12:00
Locatie:

De juiste mindset voor meer veerkracht

 

Fysiek ledencongres geannuleerd

 

Enkele weken geleden kreeg je de uitnodiging voor het jaarlijkse ledencongres met als thema ‘Gek van Groen’.
De toenemende besmettingsdruk maakt dat het geen goed idee is om met heel veel mensen fysiek samen te komen en beperkt ons te veel in de mogelijkheid om er een gezellige en sfeervolle namiddag van te maken. Daarom hebben we met spijt in ons hart beslist om het ledencongres niet te laten doorgaan.

In de plaats voorzien we een digitaal afsluitmoment. Hou daartoe jullie maibox in de gaten. In Sierteelt&Groenvoorziening van december gaan we het thema ‘Gek van Groen’ breder belichten.

Omdat mekaar kunnen spreken en zien zowat de belangrijkste bedoeling is van het ledencongres, willen we alvast dit voorjaar een ontmoetingsmoment vooropstellen waarop dit mogelijk is. We willen dan meteen ook ons jubileumjaar 50 jaar AVBS lanceren.

 

 

'Gezondheid is ons hoogste goed’, zegt een volkswijsheid. En dat blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek: een goede gezondheid is namelijk een van de belangrijkste factoren die bijdraagt tot ons geluk. Ook een groene omgeving – ongeacht of het nu om grote groene ruimtes gaat of kleine geborgen groene plekjes - zorgt voor extra gelukzaligheid.

Maar hoe kunnen we dat extra geluk vasthouden in ons hoofd, op ons bedrijf, in onze naaste omgeving en in de samenleving? Hoe gaat de jonge starter om met de druk op zijn schouders? Wat maakt van de ervaren bedrijfsleidster een evenwichtige manager? Hoe dragen mensgerichte land- en tuinbouworganisaties bij tot het welzijn van de land- en tuinbouwers? Hoe belangrijk is onze groene sector nu eigenlijk voor het mentale welzijn van mensen? En op welke manier geeft de Vlaamse overheid haar beleid inzake mentaal welzijn vorm?

Ik schrijf me in voor het digitaal afsluitmoment 'Gek van Groen'.

  • Door in te schrijven op het event gaat u akkoord met onderstaande specifieke privacyvoorwaarden. Verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is AVBS, met zetel te Kortrijksesteenweg 1144J, 9051 Sint-Denijs-Westrem en met ondernemingsnummer BE0738.846.228. De bovenstaande gegevens worden louter verwerkt en bijgehouden in een aanwezigheidslijstbestand, voor de organisatorische doeleinden van het event waarop u inschrijft. Daarna worden de gegevens verwijderd. Voor het algemeen privacybeleid en uw rechten aangaande, verwijzen wij naar de disclaimer op de website https://www.avbs.be/privacy.

Bedankt!

Bedankt aan onze sponsors.
Wij zijn hen heel dankbaar voor alle ondersteuning en kijken al uit naar dit voorjaar hen persoonlijk te ontmoeten.

 

Hoofdsponsors

Sponsors