Menu

Ledencongres 2022

Terug naar Activiteiten >

Datum:
do 08 dec 2022
Uur:
18:00
Locatie:
RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

.... waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten


AVBS vierde dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Dat zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn.
Misschien was u aanwezig op een van de festiviteiten in de verschillende provincies of las u de voorbije maanden de speciale bijdragen hierover in S&G.
Naarmate het feestjaar vordert, komt ook het einde in zicht van dit jubileumjaar dat op donderdag 8 december in stijl wordt afgesloten. AVBS houdt die avond zijn jaarlijks ledencongres, zij het in een iets eigentijdser jasje en met oog voor de sierteler van de toekomst.

De gastspreker die avond is Guido Thys die ons met zijn presentatie 'Welkom in de 21ste eeuw' wegwijs maakt in een nieuwe manier van denken in een snel veranderend ondernemersklimaat.
Ook AVBS kijkt met een frisse en vernieuwende blik naar de toekomst met een moderne huisstijl en vernieuwde bestuursploegen.

Lode Ceyssens mocht als nieuwe voorzitter Boerenbond begin mei al ervaren hoe de Vlaamse sierteeltsector, niettegenstaande het huidige moeilijke ondernemersklimaat, sterk uitpakte op de Gentse Floraliën. Op donderdag 8 december zal er gelegenheid zijn om de voorzitter persoonlijk te ontmoeten.
AVBS-voorzitter Filip Goossens en de hele AVBS-ploeg kijken uit naar uw komst.

We sluiten af met een drankje en iets hartigs.

Een persoonlijke uitnoding volgt later.

 

Ik ben er graag bij op het Ledencongres 2022

  • Door in te schrijven op het event gaat u akkoord met onderstaande specifieke privacyvoorwaarden. Verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is AVBS, met zetel te Kortrijksesteenweg 1144J, 9051 Sint-Denijs-Westrem en met ondernemingsnummer BE0738.846.228. De bovenstaande gegevens worden louter verwerkt en bijgehouden in een aanwezigheidslijstbestand, voor de organisatorische doeleinden van het event waarop u inschrijft. Daarna worden de gegevens verwijderd. Voor het algemeen privacybeleid en uw rechten aangaande, verwijzen wij naar de disclaimer op de website https://www.avbs.be/privacy.

 

Bedankt!

Bedankt aan onze sponsors.
Wij zijn hen heel dankbaar voor alle ondersteuning en kijken al uit naar dit voorjaar hen persoonlijk te ontmoeten.

Hoofdsponsors

Sponsors