Menu

Terug naar Activiteiten >Nieuwjaarsontmoeting


Datum:
vr 24 jan 2020
Uur:
19:00
Locatie:
Hof ter Zielbeek
Sint-Katharinastraat 191
2870 Puurs

Beste gildelid van Bloemistenkring Antwerpen,
het snijbloemenverbond, de pot- en perkplantentelers Limburg,
boomtelersfederatie Noord-België, familie en vrienden,

De tijd vliegt snel … kerstmis en nieuwjaar staan weer voor de deur. Op bedrijfsniveau zijn we al volop bezig met het nieuwe seizoen en het komende jaar, met zijn nieuwe uitdagingen en zeker ook mooie kansen.

Namens het AVBS en het bestuur van Bloemistenkring Antwerpen  wensen wij u en uw familie een vreugdevolle Kersttijd en een Gelukkig Nieuwjaar. Moge het een productief jaar zijn vol groei- en ook veerkracht, met veel arbeidsvreugde en geluk, tijd ook voor uw gezin en uw naasten, maar vooral wensen wij u een goede gezondheid.

Het nieuwe jaar zetten wij traditioneel in met de nieuwjaarsontmoeting, waarbij we op een ontspannen en ook gastronomische wijze elkaar kunnen ontmoeten, los van de dagelijkse beslommeringen.

Vrijdag 24 januari 2020 om 19u stipt.
Nieuwjaarsontmoeting in Hof ter Zielbeek te Ruisbroek.
                                                                                    

We verwelkomen u en uw echtgeno(o)t(e) of partner stipt om 19u in het ‘Hof ter Zielbeek’, Sint-Katharinastraat 191 te Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands).

Na de receptie bij het aperitief en de hapjes begint de feestmaaltijd om 20u15.

Keuzemenu (keuze en aantal vermelden bij de overschrijving)

Voorgerecht V1: tartaar van botervis, citrusolie en zoete aardappel of
Voorgerecht V2: carpaccio van wit-blauw rund met rucola, olijfolie en parmezaan.

Hoofdgerecht H1: varkenshaasje met seizoensgroenten, cognacroom en kroketten of
Hoofdgerecht H2: zalmfilet met bieslookpuree, gekarameliseerde prei en botersaus.

Nagerecht N1: Dame Blanche of
Nagerecht N2: Trio van chocolade
                                                                                        

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 17 januari door overschrijving op het rekeningnummer van Bloemistenkring Antwerpen BE60 7332 3309 5070 en met vermelding van uw menukeuze en aantal personen (V1 of V2/H1 of H2/N1 of N2). De deelnameprijs bedraagt all-in 60 € per persoon.

 

Oproep

Tijdens deze editie doen we een speciale oproep naar leden die de voorbije jaren hun beroepsactiviteit hebben stopgezet en de sierteeltsector mee vorm hebben gegeven. Aan de trouwe deelnemers om deze mensen warm te maken samen met de gildecollega’s, familie en vrienden. Schrijf zo snel mogelijk in!

Sponsoring: deze nieuwjaarsontmoeting wordt gesponsord door ICL-Specialty Fertilizers (het vroegere Everris), wereldwijde leider in plantenvoeding. Bijzondere dank aan dhr. Paul Dupas van ICL, adviseur en verkoopsmanager voor Sierteelt België, die dit mogelijk heeft gemaakt.

Wegbeschrijving vanaf de A12:

Het is een locatie in de directe nabijheid van de A12 (noordzijde) en voor iedereen vlot te bereiken. Ondanks de GPS vindt u hierna toch een situeringsplan dat u veiligheidshalve op voorhand even bekijkt.

  • A12 richting Brussel: na de rupeltunnel eerste afrit nr. 7 “Willebroek, Dendermonde, Sint-Niklaas”, houd links aan richting Willebroek en ga over de viaduct van de A12, blijf links en ga terug de A12 op richting Antwerpen-Boom. Neem de eerstvolgende afrit nr. 8 “Rupel-Kanaalzone” (Willebroek Noord) en ga direct rechts naar de grote rotonde. Rijd de rotonde helemaal rond, NEEM NIET “RUISBROEK” maar de viaduct over de A12. Nog 600 m rechtdoor en u ziet ‘Hof ter Zielbeek’ langs de rechterzijde. Parking vindt u rechtover de feestlocatie.
  • Vanuit Brussel neemt u op de A12 de afrit nr.8 “Rupel-Kanaalzone” (Willebroek Noord) en zie verder hierboven.

Wij kijken met jullie, familie en vrienden, samen uit naar een aangename ontmoeting!

Met vriendelijk groeten,                                                                                            

Namens het bestuur van Bloemistenkring Antwerpen - Voorzitter Luc Van den Broeck