Menu

AVBS plant boomkwekerijreis 2020 naar Canada

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

Naar analogie van voorgaande prospectiereizen, organiseert AVBS voor de zomer van 2020 een reis naar Canada. Gedurende acht à tien dagen zullen we ter plaatse kennis maken met de Canadese sierteelt- en boomkwekerijsector.

 

 

AVBS organiseert, een boomkwekerijreis naar Canada op het einde van de zomer 2020. Momenteel is het reisprogramma nog in opmaak, maar graag krijgen we een idee van wie interesse zou hebben. Eind 2019 willen we in definitieve deelnemerslijst om in de loop van voorjaar 2020 het programma concreet te maken.

Dit weten we al

Wie? AVBS-leden. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 25 deelnemers.

Wanneer? Acht tot tien dagen, eind augustus – begin september 2020. Vertrek- en aankomstdatum nog nader te bepalen op basis van beschikbaarheid vluchten.

Richtprijs? 2.000 euro per persoon

Een eerste (ruime) schatting in overleg met het reisbureau leverde volgende kosten op:

-             Vlucht: 600 – 700 euro

-             Verplaatsingen ter plaatse: 200 euro

-             Overnachtingen en plaatselijke activiteiten: 700 – 800 euro

-             Extra kosten in functie van de reis: 300 euro

Alle inkomsten en uitgaven zullen steeds transparant gecommuniceerd worden met alle deelnemers.

Prospectiereis

Deelnemers die in aanmerking komen voor een FIT-subsidie prospectiereis, kunnen een deel van de prospectiereis mogelijk gesubsidieerd krijgen. AVBS kan bedrijven die hiervoor een dossier willen opmaken, hierin begeleiden.

Bedrijven die hiervoor een dossier willen opmaken, kunnen hier vanuit AVBS in begeleid worden. Meer info alvast terug te vinden via https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/subsidie/subsidie-voor-een-prospectiereis-buiten-de-eu-ijsland-liechtenstein-en-noorwegen.

Planning?

Op de planning: bezoek aan boomkwekerijen, jongplantbedrijf, handelsbedrijf, projecten tuinaanleg, ander professionele onderneming uit de sector… Momenteel werken we dit nog concreet uit. Na inschrijvingen is er nog marge voor de deelnemers om zelf suggesties te doen naar eventuele bezoeken.

Inschrijven?

Eerste inschrijving voor deze reis is mogelijk door een mail te sturen naar miet.poppe@avbs.be. Definitieve bevestiging voor inschrijving zal einde 2019 gevraagd worden.