Menu

AVBS/VLAM plant Vlaamse stand op Paysalia 2019

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

De Franse sierteeltvakbeurs Salon du Végétal heeft de voorbije jaren een aantal ingrepen gedaan om de dalende deelnemers- en bezoekerscijfers opnieuw te doen stijgen. Ook afgelopen juni konden zowel AVBS/VLAM als de deelnemende bedrijven in de Vlaamse stand ervaren dat dit een moeilijke oefening blijft. Na een grondige evaluatie hebben we beslist om op zoek te gaan naar alternatieven voor Salon du Végétal, zodat geïnteresseerde leden hun handelscontacten met Frankrijk in de toekomst kunnen blijven onderhouden.

Er komt dus geen groepsstand meer in Nantes, maar bij voldoende interesse wordt er door  AVBS/VLAM wel een Vlaamse deelname georganiseerd op Paysalia. Deze Franse sierteeltvakbeurs richt zich in eerste instantie tot boomkwekerij/tuinaanleg, maar er is ook ruimte voor andere sierteeltproductie. Als er zich voldoende Vlaamse bedrijven aanmelden voor deze Vlaamse stand zal er samen met de organisatie een passend concept uitgewerkt worden.

Paysalia vindt plaats op 3, 4 en 5 december in Eurexpo Lyon.

Meer info over de beurs vindt u via https://www.paysalia.com/fr. U vindt er ook de prijs/m² terug en de registratiekosten. Vanuit de organisatie werd ons beloofd dat er bij voldoende interesse nog over het budget kan onderhandeld worden.

 Via deze weg willen we dus al eens peilen naar interesse in dit project? Geïnteresseerden kunnen zich melden via hilde.van.elsuwe@avbs.be. Graag ook vermelden hoeveel m² u wenst.

Begin januari hebben we een aantal verkennende gesprekken met de organisatie. Het zou dus interessant tegen eind dit jaar al een eerste beeld te hebben van wie interesse heeft in deze Vlaamse groepsstand.

Check ook zeker eens Paysalia 2017 op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9wYW1AcMJ_U