Menu

Belangrijk! Vergeet de enquête NBB/sierteeltbarometer niet!

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's
Alle sectoren

Welke impact heeft de coronacrisis op jouw bedrijf? Laat dit via de enquête van de Nationale Bank zeker weten zodat de stem van de sector blijvend gehoord wordt bij het beleid. We voegden er ook een aantal vragen uit de Sierteeltbarometer aan toe. Mis deze enquête niet!

 

 

 

De federale Economic Risk Management Group volgt in samenwerking met de Nationale Bank van België de impact op de verschillende sectoren op. De informatie helpt het beleid om de nodige maatregelen te nemen die de heropstart en relance begeleiden en langer durende negatieve gevolgen verder opvangen. We voegden zelf hier nog een aantal vragen uit de Sierteeltbarometer aan toe.

Het is voor AVBS en Boerenbond essentieel dat siertelers deze enquête opnieuw massaal invullen. Je kreeg deze enquête als lid van reeks 1 of reeks 2 gisteren via een persoonlijke maar geanonimiseerde link van Boerenbond in je mailbox.

Vul deze lijst zo goed mogelijk in. Het duurt ongeveer 10 minuten. Dankzij jouw hulp, en van vele andere collega's, kan de impact op de land- en tuinbouw beter in kaart gebracht worden, en kunnen we zo onze eisen voor de nodige sectormaatregelen versterken.

Heb je deze enquête al ingevuld? Prima, bedankt! Heb je ze nog niet ingevuld? Zoek dan deze Boerenbond-mail van dinsdag 5 mei in je inbox. Vind je deze mail niet? Check dan zeker je spam-folder. Ondervind je technische problemen? Neem dan contact op met communicatie@boerenbond.be.

Alvast bedankt voor je tijd en medewerking!