Menu

Terug naar Actualiteit >#Boerentrots zoekt siertelers!

Alle regio's
Alle sectoren

Productiehuis Hotel Hungaria maakt dit jaar in samenwerking met Boerenbond een reeks over het boerenleven, en daar horen siertelers, boomkwekers en groenvoorzieners bij! We wensen een mooi, positief en inspirerend portret te brengen van de sector. Een verhaal van doorzetters, ondernemers en gezinnen.

 

 

Productiehuis Hotel Hungaria heeft onder andere ‘Dagelijkse Kost’ en ‘Goed Volk’ geproduceerd. We zijn samen met hen op zoek naar gedreven tuinders en hun familie die hieraan willen meewerken en die ons willen tonen wat hun manier van werken en leven inhoudt. Het filmen start dit voorjaar nog. Bij interesse tot deelname geven we jullie graag persoonlijk en vrijblijvend meer uitleg. Wij zijn te bereiken via mail boerentrots@hotelhungaria.be of op het volgend nummer 0485/87.23.24.

Onder #Boerentrots ondertekenden elf gerenommeerde topchefs het #Boerentrots-manifest. Zij vragen aan de rest van Vlaanderen om hetzelfde te doen. Nog niet getekend? Ga dan naar https://boerentrots.be/#boerentrots-form en onderteken het manifest. Je vindt er ook het filmpje van Stan van Samang die azaleateler voor een dag werd.