Menu

Doe mee aan de week van de korte keten

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's
Alle sectoren

Van 4 tot 12 mei gaat de tweede Week van de Korte Keten door. Ook voor siertelers biedt dit kansen, en al helemaal omdat Moederdag dit jaar de Week van de Korte Keten afsluit. Onder de slagzin ‘Maak moeder blij met groen van dichtbij’, kan ook jij je promotie een duwtje geven. 

De sociale media spelen een centrale rol in de editie van dit jaar. Deelnemende telers kunnen een sfeervol fotohoekje op hun bedrijf creëren met hun planten waar bezoekers een mooie foto kunnen nemen. Zij kunnen deze vervolgens op facebook plaatsen met de opgegeven hashtag. Bezoekers laten via een invulstrookje hun gegevens achter, waarna je na trekking de winnaar kan belonen met een plantje. Uit alle op Facebook geposte foto’s selecteert het Steunpunt Korte Keten per provincie drie winnaars die elk beloond worden met een mooi(e) boeket/plant ter waarde van 30 euro. 

Het Steunpunt ondersteunt via een promotiepakket met een banner, affiches, invulstrookjes… en verzorgt een Facebook-pagina (‘Maak moeder blij met groen van dichtbij’) waarop alle contactgegevens van de deelnemende bedrijven met alle foto’s staan. Dezelfde gegevens komen ook op www.weekvandekorteketen.be. Ook word je als teler mee opgenomen in de algemene promotiecampagne (Facebook, lokale en regionale pers…). 

Zin om mee op de kar te springen? Inschrijven kan voor 15 maart via adetelder@ons.be met hierin je naam, bedrijfsnaam, type planten, adres en gsm-nummer.