Menu

Energie in de glastuinbouw – help ons een goed beeld te krijgen

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

De energiecrisis in Europa zet zich verder door en het is duidelijk dat die nog niet meteen voorbij zal zijn. AVBS staat hierover in nauw en persoonlijk contact met haar leden. Samen met Boerenbond werden onze vragen voor ondersteuning van de sector reeds bij de beleidmakers neergelegd, om de sector zo goed mogelijk door de crisis te loodsen.

Om onze vragen en beleidsstandpunten nog beter te kunnen onderbouwen, hebben we gedetailleerdere informatie nodig op sectorniveau. Daarom stelden AVBS en Boerenbond een enquête op om macro-economische gegevens van zoveel mogelijk leden te bekomen. Je kan ons helpen door de enquête in te vullen. Zo kunnen we de nodige inzichten vergaren zodat we jouw belangen nog beter kunnen verdedigen.

Deze bevraging duurt ongeveer 10 minuten, hou alvast de gegevens over jouw energieverbruik bij de hand. Je kan ze anoniem invullen. Indien gewenst, kan je op het einde van de enquête een PDF downloaden met alle persoonlijke vragen en antwoorden in één document. Bedankt alvast voor jouw bijdrage!

Start hier de bevraging
en help ons uw belangen te verdedigen.