Advertentie Florall 30 jaar

Feestelijke Florall-editie: vier met ons mee!

10 juli 2024
Feestelijke Florall-editie ter gelegenheid van 30 jaar Belgische vakbeurs  

Eerder al kondigde het bestuur van Florall, 2024 aan als een bijzonder beursjaar. Na een grondige visie-oefening zet Florall zijn vijf troeven extra in de verf. Deze vijf troeven zullen de komende jaren de verdere koers van de beurs bepalen.  Starten doen we met een speciale editie. Tijdens de volgende beursdag op dinsdag 20 augustus wordt namelijk dertig jaar Belgische vakbeurs gevierd. 

Tijdens de editie van 20 augustus staan een aantal extra initiatieven op de planning. Doorheen de dag worden zowel bezoekers als standhouders extra verwend met lekkers van eigen bodem. Iedereen krijgt ook een extra attentie mee naar huis.
 
In de voor- en namiddag is er een fytolicentie-opleiding voor tuincentra en tuinaanleg. Het programma en de inschrijvingsinformatie vind je hieronder.

 

We sluiten deze editie feestelijk en muzikaal af met een officieel moment en een happy hour vanaf 17.30 u.
 
Om de Florall-awards van de afgelopen dertig jaar in de kijker te zetten, wordt tijdens dit officiële moment de prijs voor De Parel van de Florall-Award uitgereikt. Deze prijs gaat naar dé variëteit die het verwachte potentieel als nieuwigheid het meest heeft waargemaakt. Benieuwd wie er met welke prijs naar huis gaat? Breng ons dan zeker een bezoek op 20 augustus en blijf hangen tot 17u30.  

De visie-oefening die Florall maakte, leidde tot vijf belangrijke troeven die de beursorganisatie graag benadrukt en als leidraad gebruikt voor de verdere werking van de beurs.

Florall is gratis en enkel toegankelijk voor een professioneel publiek. Meer info over de beurs op www.florall.be.

Wil je samen met ons 30 jaar Belgische vakbeurs vieren, registreer je dan zeker vooraf via www.florall.be/bezoekers, zodat wij zelf ook zicht krijgen op het aantal deelnemers.

We zullen jullie verwachten!!

De 5 troeven van Florall