Menu

Florall lost alle verwachtingen in

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

Dinsdag 12 maart vormde Waregem Expo voor de vijfde keer opnieuw het decor voor de vakbeurs Florall. Zo’n 85 standhouders plaatsten fier hun producten in de kijker. Zij werden vergezeld door een tiental toeleveranciers en twee exporteurs.

 

 

 

De beurs wist zoals steeds een professioneel doelpubliek naar Waregem te trekken. De bezoekers kregen een mooie staalkaart van de Belgische sierteelt en groenvoorziening te zien. Ook de standhouders keken over het algemeen tevreden terug.  “Eigenlijk hebben we geen tijd om hier te staan, want we hebben veel werk, maar we staan hier toch”, hoorden we een standhouder een overtuigde keuze maken. Bij de een is Florall het officiële startschot van het verkoopsseizoen, een ander staat altijd open voor een opportuniteit en nog een ander hoopt nog een afnemer te vinden voor een restpartij.

Een deel van de standhouders ziet Florall als verkoopbeurs. Anderen zien de beurs vooral als mogelijkheid om het gezicht van de klanten te zien waar ze gedurende het jaar handel mee drijven. Op die manier kan er op een eerder informele manier waardevolle feedback ‘geoogst’ worden. Bezoekers kregen in de gratis catalogus een handig overzicht van bedrijven en specialiteiten.