Menu

Geef mee vorm aan de AVBS-groepsdeelname Gentse Floraliën 2020!

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's
Alle sectoren

Geef mee vorm aan de AVBS-groepsdeelname Gentse Floraliën 2020!

Van 1 tot 10 mei 2020 toveren de Floraliën, samen met heel wat partners uit de sierteelt- en groensector, het ICC en omgeving om tot een ware groenoase. ‘Mijn paradijs, een wereldse tuin’; dat is het ultieme uitgangspunt. Na de moeilijke editie van 2016 keren de Floraliën dus terug naar het ICC in het Citadelpark, daar waar hun roots liggen, met als blikvangers het Floraliënpaleis en het Kuipke.

Na constructieve afspraken met de organisatie, is AVBS bereid zich voor de editie 2020 volop te  engageren, maar dat kan enkel met de medewerking van de leden. Het nieuwe Floraliënteam werkt met veel inzet en enthousiasme aan de nieuwe editie. Ze doen het met een grote bescheidenheid en op een kleinschaligere manier, maar ook met een enorme gedrevenheid. Ook hun uitgangspunt is om de producenten opnieuw centraal te stellen.

Voor deze editie keren we dus terug naar de basis en zullen we net als in 2016 samenwerken met een sterk architectenteam dat er alles zal uithalen om de Vlaamse sierteeltsector volop te laten schitteren. Ook een gedreven AVBS-ploeg zet zijn schouders onder dit project.

Vindt u dus ook

… dat de Floraliën niet verloren mogen gaan?

… dat wij als Vlaamse productiesector sierteelt de Floraliën opnieuw kunnen laten schitteren?

… dat de Vlaamse sierteeltbedrijven de échte basis vormen van de Floraliën?

… dat topproducten als de Vlaamse laurier, de Gentse azalea, de Vlaamse begonia,…, opnieuw een ereplaats verdienen op de Floraliën?

werk dan met ons mee en schrijf je in voor de AVBS-groepsdeelname aan de Gentse Floraliën. Als Vlaamse sierteeltproducenten zijn wij het best geplaatst om de pracht van vroeger terug te brengen en de schoonheid van ons kwaliteitsproduct los te laten op het grote publiek.

In een eerste fase maken we een overzicht van alle geïnteresseerde deelnemers aan de AVBS-groepsstand. Eens we meer zicht hebben op wie wenst deel te nemen en welke producten beschikbaar zijn, maken we (= AVBS en het architectenteam) concretere afspraken. In overleg met onze architecten zal je je bedrijf en producten maximaal kunnen profileren en binnen onze groepsstand zal je deel uitmaken van een sterk geheel waarin bloemisterij, boomkwekerij en snijbloemen elkaar zullen versterken, maar waar ook ruimte zal zijn voor individualiteit.

De Gentse Floraliën blijven een sterk internationaal evenement waar bloemen en planten centraal staan, met een brede internationale communicatie naar professionele en particuliere bezoekers. Als deelnemer kan je zelf ook gebruik maken van alle communicatietools die door de Gentse Floraliën worden aangereikt.

Bij een deelname via de AVBS-groepsstand zal je ook kunnen beschikken over een aantal vrijkaarten, deelnames aan de sectoravond en het slotevent. Meer praktische afspraken worden in de loop van komend jaar gemaakt in een werkgroep Gentse Floraliën van AVBS.

Wil je deel uitmaken van de groepsstand AVBS, meld je dan aan bij hilde.van.elsuwe@avbs.be.

Vermeld hierbij zeker:

NAAM BEDRIJF

CONTACTPERSOON

ADRES
GSM

EMAILADRES

ASSORTIMENT

Pieter Van Oost, secretaris AVBS