Menu

Mini-incubator Brexit, aanvraag mogelijk vanaf vrijdag!

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

VLAM investeert naar aanleiding van de Brexit in innovatieve plannen van Vlaamse exporteurs. Daarom lanceert het aanstaande vrijdag 17 september de mini-incubator Brexit.

 

 

 

 

 

Wat?

De mini-incubator is een ondersteuning voor exportprojecten op de buitenlandse markten met een minimale ondersteuning van 2500 en maximaal 5000 euro. De eigen inbreng in het project moet minstens 50% bedragen. De uitvoering van het project moet binnen de periode van 01/12/2021 tot en met 31/03/2022 plaatsvinden.

Voor wie?

De middelen zijn beperkt. De eerst ingediende dossiers die ontvankelijk en volledig zijn, komen eerst in aanmerking voor de steun (‘first come, first served’).

Bedrijven die al een subsidie kregen in het kader van de lopende VK- en wereldwijde incubator 2021 zijn uitgesloten van deze ondersteuning. Lees voor meer achtergrond het bericht van dit voorjaar op onze site.

Praktisch

Het aanvragen van de ondersteuning moet gebeuren via een digitaal aanvraagformulier op de VLAM-site. Dit kan pas vanaf vrijdag 17 september 2021. Op die dag krijgt u een nieuwe mail wanneer het inschrijfformulier online gezet wordt. Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen? Richt ze aan incubator@vlam.be, en ze helpen je graag verder.