Menu

Terug naar Actualiteit >Nog geen fytolicentie? Volg dan een opleiding!

Alle regio's
Alle sectoren

Als je nog niet over de juiste fytolicentie beschikt of medewerkers hebt die een fytolicentie willen, kan je beroep doen op AgroCampus. Voor jouw medewerkers is de opleiding gratis!

 

 

 

Vanaf 25 november 2015 moeten alle personen die gewasbeschermingsmiddelen voor professioneel gebruik inzetten, verkopen of erover advies geven beschikken over de juiste fytolicentie. Een fytolicentie kan bekomen worden op basis van een erkend diploma of getuigschrift of na het volgen van een cursus en het afleggen van een examen.

Beschik jij nog niet over de juiste fytolicentie of heb je medewerkers die je wil inschakelen bij de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen, hetzij onder toezicht (P1), hetzij als autonoom gebruiker (P2)?

Alle info

AgroCampus organiseert dit najaar in elke provincie opleidingen ‘P1 - assistent professioneel gebruik’ en ‘P2 – professioneel gebruiker’.

De P1-opleidingen zijn gezamenlijk voor meerdere sectoren, de P2-opleidingen enkel voor de sector tuinaanleg en groenvoorziening.

Info, data en locaties van de P1-opleidingen vind je op volgende link: https://www.agrocampus.be/heb-jij-al-een-fytolicentie/p1-assistent-profe....

Info, data en locaties van de P2-opleidingen vind je via deze link: https://www.agrocampus.be/heb-jij-al-een-fytolicentie/p2-professioneel-g....

Gratis en zelfs loonkost terugbetaald

Jouw medewerkers kunnen de opleiding volledig gratis volgen indien ze met een vast contract tewerkgesteld zijn in de sectoren tuinbouw (PC 145), parken en tuinen (PC 145.04), landbouw (PC 144) en technische land- en tuinbouwwerken (PC 132). EDUplus betaalt niet alleen de opleidingskost terug maar ook de loonkost voor de uren dat jouw medewerker cursus volgt.

Meer info en het inschrijven van je medewerker(s) kan via https://www.agrocampus.be/fytolicentie-inschrijven-werknemer