Menu

Opgelet voor malafide ronselaars !

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's

Leden signaleren ons dat ze opnieuw registratieformulieren kregen voor de 'International Fairs Directory'. We maakten reeds vroeger melding van dergelijke praktijken, maar blijven toch hiervoor waarschuwen.

De 'International Fairs Directory' stuurde recentelijk documenten uit naar alle deelnemers van Florall met een specifieke verwijzing naar de beurs en de vraag om je bedrijfsdata te controleren en indien nodig te updaten. Indien u deze documenten ondertekend terugstuurt, gaat u een contract aan voor de komende drie jaar, waarbij u per jaar de som van €1.212 (excl. BTW) betaalt voor wat een waardeloos internetcontract is.

Wij raden u aan om het formulier aandachtig te lezen en in geen geval te ondertekenen. Tekende u toch, dan geven wij u de raad om meteen een aangetekend schrijven te sturen naar de firma waarbij u aangeeft dat u misleid werd door de gebrekkige informatie en het contract wil annuleren.

Leden ontvingen via mail ook een bericht van een zekere Jennifer Lawrence die bezoekerslijsten aanbied van Florall. Ga ook daar zeker niet op in!