Menu

FLORALL in augustus gaat door!

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's
Alle sectoren

Op dinsdag 24 augustus 2021 gaat de FLORALL najaarsbeurs door. Het FLORALL-bestuur besliste dit op basis van het concrete Brede Zomerplan van de federale regering, dat op 11 mei gecommuniceerd werd.

 

 


 

De COVID-19-pandemie zorgde ervoor dat de laatste twee edities van FLORALL niet op de gebruikelijke wijze konden plaatsvinden. Na een afgelaste beurs in augustus 2020 en een digitale beurs in maart 2021, laten de recente beslissingen van het federale overlegcomité ons toe om hoopvol vooruit te blikken op het najaar van 2021. De volgende FLORALL-beurs zal doorgaan op dinsdag 24 augustus in de expohallen te Waregem.

Het FLORALL-team gaat zo snel mogelijk van start met de organisatatie van de beurs. “Normaal zouden de inschrijvingen van de beurs reeds volop aan de gang zijn maar een versnelde organisatie is zeker haalbaar”, aldus Miet Poppe, secretaris van FLORALL. “Naast de inschrijvingen zal ook de beurs er wat anders uitzien. Noodgedwongen moeten we rekening houden met een aantal randvoorwaarden en zal de beschikbare ruimte in de expohallen minder zijn dan gebruikelijk. Dit doordat de vaccinatiecampagne ook een deel van de expohallen gebruikt.” De te reserveren ruimte voor standplaatsen zal daardoor beperkter zijn dan gebruikelijk. Meer info hierover bij de opstart van de inschrijvingen voor standhouders. Ondanks een aantal aanpassingen, houdt de organisatie zich bij het principe van de FLORALL–beurs; namelijk op één dag een volledig overzicht bieden van het huidige assortiment.

Ook Erik Boterdaele, voorzitter van FLORALL is optimistisch en tevreden dat we terug kunnen inzetten op een fysieke beurs. “Ik krijg veel vragen van standhouders en bezoekers of de beurs in augustus doorgaat. Daardoor ben ik er zeker van overtuigd dat er veel animo zal zijn om er een geslaagde beurseditie van te maken. Het zal deugd doen om nog eens fysiek samen te komen.”

Uiteraard zal er ten allen tijde rekening gehouden worden met de geldende veiligheidsmaatregelen, zal de sociale afstand gegarandeerd worden en passen we ons aan om zowel voor standhouders als bezoekers een veilige en aangename beurs te kunnen organiseren.