Menu

Virtuele lente-editie van De Tuindagen van Beervelde

Terug naar Actualiteit >
Alle regio's
Alle sectoren

Ondanks de afgelasting van het fysieke evenement, zullen den Tuindagen van Beervelde toch niet volledig afwezig zijn. Via een virtuele variant van de Tuindagen willen de organisatoren kwekers en tuinliefhebbers bij elkaar blijven brengen.

 

 

Het evenement fysiek laten plaatsvinden in Beervelde is niet toegelaten, dus werd er gekozen voor een virtuele variant van de Tuindagen.

Geïnspireerd door de talrijke inspanningen die de meeste deelnemers zelf op vlak van e-commerce al ondernomen hebben, werd besloten om de website van de Tuindagen van Beervelde te gebruiken als platform om de digitale initiatieven van de exposanten bekend te maken.

De virtuele Tuindagen van Beervelde bestaan uit verschillende luiken.

In het eerste luik worden alle klassieke deelnemers voorgesteld en wordt verwezen naar de wijze waarop er bij hen aangekocht kan worden. In het tweede luik wordt expliciet aandacht besteed aan speciale acties die lopen tijdens de tuindagen en ten slotte , in het derde luik, wordt er een interactieve kaart voorgesteld van  de kwekers die aan particulieren verkopen. Deze kaart kan als hulpmiddel dienst doen om kopers en telers bij elkaar te brengen.

De fysieke Tuindagen van Beervelde kenden fysieke beperkingen, in die zin dat de grootte van het domein bepaalt hoeveel standhouders er kunnen deelnemen. In de virtuele variant is dat niet het geval. Nu is het mogelijk om àlle siertelers bij het virtuele verkoopsplatform te betrekken. Alle siertelers – ook zij die geen standhouders zijn op de Tuindagen - kunnen zich aanmelden via het emailadres: info@parkvanbeervelde.be

Alle informatie is te vinden op de website: https://www.parkvanbeervelde.be/nl.
 

Ook VLAM geeft op haar website een overzicht van bloemenwinkels/kwekers die rechtstreeks aan de consument leveren (https://www.groenvanbijons.be/webshops-bloemenwinkels). Als teler kan je hiervoor aanmelden bij marie.arnauts@vlam.be.