Menu

Green Cities Seminarie 2022

Door in te schrijven op het event gaat u akkoord met onderstaande specifieke privacyvoorwaarden.

Verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is AVBS FV, met zetel te Kotrijksesteenweg 1144 J, 9051 Sint-Denijs-Westrem en met ondernemingsnummer BE0738.846.228

De bovenstaande gegevens worden louter verwerkt en bijgehouden in een aanwezigheidslijstbestand, voor de organisatorische doeleinden van het event waarop u inschrijft en voor rapporteringsdoeleinden aan de Europese Unie in het kader van de toepasselijke subsidieovereenkomst. Daarna worden de gegevens verwijderd.

Op het evenement zal een fotograaf aanwezig zijn om het evenement te fotograferen ter illustratie en ter informatie met betrekking tot de activiteit. Opnames zullen gedurende 5 (vijf) jaar zichtbaar zijn voor het publiek.

Door in te schrijven op het event, bevestigt u dat u de copyrightinformatie heeft gelezen en gaat u ermee akkoord dat de organisatoren uw gegevens en afbeeldingen gebruiken die zijn verzameld in de context van het evenement, zoals beschreven.

Voor het algemeen privacybeleid en uw rechten aangaande, verwijzen wij naar de disclaimer op de website www.avbs.be/privacy

Het seminarie is gratis. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kan zijn, gelieve dit te melden via info@avbs.be