Menu

Boek je tickets als AVBS-lid met korting!

Terug naar Onderwerp >

Boek je tickets als AVBS-lid met korting!Terug naar Onderwerp >

AVBS-leden die niet deelnemen aan de Floraliën kunnen tot vier kaarten per lid bestellen tegen een verlaagd tarief (19 euro in plaats van 22 euro). AVBS zal deze aanvragen centraliseren.

Wie hiervan gebruik wil maken, stuurt een mailtje naar hilde.van.elsuwe@avbs.be met het aantal kaarten (max. 4), de datum en het uur waarop je de Floraliën wenst te bezoeken (mogelijkheden: 8.00 u., 10.00 u., 12.00 u., 14.00 u. of 16.00 u.). Aanvragen kan tot eind februari. Op 1 maart gaan alle bestellingen door naar KMLP.

Let wel: 1 mei is al volledig uitverkocht! De aanbieding geldt dus vanaf 2 mei tot en met 10 mei 2020.

Deelnemers in de groepsstand zullen een kortingscode ontvangen waarmee ze maximaal 50 kaarten per ondernemersnummer kunnen bestellen tegen 19 euro in plaats van 22 euro.

Nog tot 1 februari kan je genieten van de ‘Early bird’-actie, waarbij je 20 euro betaalt in plaatsvan 22 euro. Er zijn ook combitickets ‘Floraliën 2020 en de Tuindagen van Beervelde’ te koop met een mooie korting van 14 euro. Belangrijk om weten is dat je niet verplicht bent om de Floraliën en de Tuindagen op dezelfde dag te bezoeken. Ben je dus nog op zoek naar een leuk cadeau, laat je dan zeker inspireren door Floraliën Gent !

Meer info: www.floralien2020.be