Menu

Terug naar Onderwerpen >Veelgestelde vragen rond het coronavirus

Veelgestelde vragen rond het coronavirusTerug naar Onderwerpen >

Alle regio's
Alle sectoren

Het is duidelijk dat ook de sierteelt en boomkwekerij hard getroffen wordt door het coronavirus. Hou ons op de hoogte hoe dit op jouw bedrijf effect geeft, zodat we dit kunnen meenemen in overleg met de overheid. Vergeet in alle commotie ook niet om de verzamelvraag voor te bereiden en in te dienen.

 

 

 

De crisiscel bij AVBS-Boerenbond is dag en nacht aan de slag om de impact van de coronacrisis op onze sector te analyseren en te vertalen in concrete beleidsvoorstellen/maatregelen ter ondersteuning van onze land- en tuinbouwers. Die leggen we op de tafel in de verschillende taskforces waarin we vertegenwoordigd zijn en een actieve rol opnemen. Uiteraard houdt AVBS-Boerenbond contact met de bevoegde ministers op de verschillende beleidsniveaus om het belang van onze sector in deze omstandigheden te benadrukken en de snelle opvolging van de gevraagde maatregelen te vragen

Voor vragen (contracten, annulatie bestellingen, overmacht) kan je terecht op 016 28 61 61 of per mail op corona@boerenbond.be.