Menu

Eerste ideeën AVBS-groepsstand krijgen vorm

Terug naar Onderwerp >

Eerste ideeën AVBS-groepsstand krijgen vormTerug naar Onderwerp >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers AVBS-stand

Een eerste ontwerp van het architectenteam voor de AVBS groepstand van 2.000 m² in de Floraliënhal werd eind maart 2019 op de AVBS-stuurgroep Gentse Floraliën besproken. Naast de aanplantingen met bloemisterij- en boomkwekerijproducten zal ook ruimte zijn voor een artistieke snijbloemenstand.

 

 

AVBS-stuurgroep Gentse Floraliën

Op 20 februari 2019 werd de AVBS-stuurgroep Gentse Floraliën geïnstalleerd. Voor bloemisterij bestaat deze uit Marc Drieghe, Rita Van de Voorde, Willy ’t Jampens en Koen Van Hecke. Voor de snijbloementeelt gaat het over Koen De Nijs en Raf Rombouts en voor de boomkwekerij over Lucien Verschoren, Tom Meganck en Paul Weymeersch. Namens AVBS nemen Filip Goossens, Pieter Van Oost en Hilde Van Elsuwé deel. Het architectenteam bestaat uit Inge De Bruycker, Inge Vanoverbeke en Jurgen Vandewalle.

Community Gentse Floraliën

Via onze communicatiekanalen zullen we vanaf nu regelmatig berichten over de Gentse Floraliën. Wil je zelf ook deel uitmaken van het grotere netwerk dat iedereen met een hart voor bloemen en planten samenbrengt en tot actie aanzet, registreer je dan voor de 'Community Gentse Floraliën.’ Deze community is ook bedoeld voor vrienden en familie die niet beroepsmatig met sierteelt bezig zijn. Op die manier planten we alvast de eerste promotiezaadjes voor dit internationaal evenement.

https://www.gentsefloralien.be/community/

Meer info

Voor meer info kan je terecht bij Hilde Van Elsuwé (AVBS-groepsstand): hilde.van.elsuwe@avbs.be; 09/326.72.17 of bij Inge De Bruycker (architectenteam) : debruycker.inge@gmail.com, 0473/86.45.34.