Menu

Studiedag potplanten: een bron van inspiratie

Terug naar Onderwerpen >
Regio's: 
Alle regio's
Sectoren: 
Thema's: 

In dit onderwerp

Studiedag potplanten: een bron van inspiratie
Minder uit dit onderwerp

Was u op de AVBS producentenbeurs op 5 augustus ll. of op de aansluitende studiedag potplanten waar rendabiliteit en markttrends centraal stonden, dan kon u heel wat zien en bijleren!

De beurs was met ruim 70 standhouders en een divers zomer- en najaars assortiment een bezoek waard.
De studiedag potplanten gaf tips hoe te starten met een kostprijsberekening in een uur tijd, maar vooral ook heel wat trends en ideeën om uw assortiment af te stemmen op de marktvraag mét oog voor rendabiliteit.

In de huidige sierteeltcontext geen luxe, maar een noodzaak!

Alle schakels in de sierteeltketen moeten immers de consument én elkaar beter vinden met onze producten. Zeker gezien de huidige onzekere markcontext met een reële prijs-, afzet- en bedrijfsonzekerheid als gevolg. Voorbeelden genoeg, meest sprekend misschien de recente Ruslandstop voor Nederlandse snijbloemen.

Was je er niet? Check dan hier de presentaties van de sprekers of kom naar het trendseminarie voor siertelers, groothandel, kleinhandel, fleuristen en tuinaannemers op dinsdag 6 oktober te Euroveiling. VLAM zal dit organiseren rond een trendrapport 2016 waarvoor werd samengewerkt met Bloemen Bureau Holland. Meer info volgt, maar noteer alvast de datum en locatie!

Meer informatie

Thema's: