Selecteer een periode

11 sep 2024
Galabau is dé toonaangevende vakbeurs voor landschapsarchitectuur en aanleg en onderhoud van stedelijke en groene ruimten, sportterreinen, golfbanen en speeltuinen. Het is de enige beurs die op één plek het hele scala van producten presenteert, van planten tot machines.
Met meer dan 70.000 bezoekers en zo’n 1.253 exposanten in 14 zalen is GaLaBau de beurs bij uitstek voor de bloeiende tuin- en landschapsarchitectuur-sector.
De vakbezoekers zijn bedrijven uit de tuinbouw, landschapsarchitectuur en open-ruimte-bouw en planners van de overheid, zowel provinciaal als gemeentelijke overheden. Tijdens de beursdagen worden ook heel wat lezingen, presentaties en speciale shows georganiseerd.
De beurs loopt van 11 t.e.m. 14 september en vindt plaats in het Duitse Nuremberg.
15 sep 2024
Dag van de Landbouw 2023 was een groot succes. Boerenbond en AVBS zijn al begonnen met de organisatie van een nieuwe editie. Dat betekent dat land- en tuinbouwbedrijven zich alweer kandidaat kunnen stellen voor volgend jaar! Dag van de Landbouw vindt naar goede gewoonte plaats op de derde zondag van september, in 2024 is dat op 15 september. Interesse, contacteer ons via info@avbs.be.
19 sep 2024
Van 19 t.e.m. 23 september vindt het driejaarlijkse bloemenevenement 'Koket Koksijde' plaats. Het gemeentehuis van Koksijde wordt het unieke decor voor een tweede vernieuwde florale editie van Koket Koksijde in samenwerking met Floraliën. Belgische en internationale floristenteams brengen Paul Delvaux 30 jaar na zijn overlijden terug tot leven met meesterlijke florale installaties. Tickets zijn online beschikbaar via de website van de gemeente Koksijde.