Selecteer een periode

28 feb 2024
Acerta en Boerenbond organiseren op 28 februari in Feestzaal Breughel, Beervelde, een infosessie rond tewerkstelling. Deze avond richt zich voornamelijk naar de leden Tuinaanleg en zal vooral focussen op o.a. flexijobs,.... Spreker is Chris Botterman, hoofd sociale zaken Boerenbond. Het programma wordt momenteel verder uitgewerkt. Meer info volgt.
29 feb 2024
Begin 2023 organiseerde de afdeling 'Training en opleiding van Boerenbond' een eerste editie van de basiscursus financieel management: een online-opleiding die de cursisten meeneemt in enkele basisbegrippen- en inzichten die ze nodig hebben om grip te krijgen op hun eigen financiële cijfers.
In de loop van 2023 werden de opmerkingen uit deze eerste sessie aangewend om een basiscursus te maken voor alle sectoren, met praktische voorbeelden uit de dagelijkse bedrijfsvoering en met lessen die onderling goed op elkaar zijn afgestemd. De cursus is een samenwerking tussen Boerenbond, KBC en SBB.
14 mrt 2024
Acerta en Boerenbond organiseren op 14 maart in Feestzaal Breughel, Beervelde, een infosessie rond tewerkstelling. Deze avond richt zich voornamelijk naar de leden sierteelt en zal vooral focussen op o.a. seizoenarbeid,.... Spreker is Chris Botterman, hoofd sociale zaken Boerenbond. Het programma wordt momenteel verder uitgewerkt. Meer info volgt.
11 sep 2024
Galabau is dé toonaangevende vakbeurs voor landschapsarchitectuur en aanleg en onderhoud van stedelijke en groene ruimten, sportterreinen, golfbanen en speeltuinen. Het is de enige beurs die op één plek het hele scala van producten presenteert, van planten tot machines.
Met meer dan 70.000 bezoekers en zo’n 1.253 exposanten in 14 zalen is GaLaBau de beurs bij uitstek voor de bloeiende tuin- en landschapsarchitectuur-sector.
De vakbezoekers zijn bedrijven uit de tuinbouw, landschapsarchitectuur en open-ruimte-bouw en planners van de overheid, zowel provinciaal als gemeentelijke overheden. Tijdens de beursdagen worden ook heel wat lezingen, presentaties en speciale shows georganiseerd.
De beurs loopt van 11 t.e.m. 14 september en vindt plaats in het Duitse Nuremberg.