Op 26 april ll. overleed de h. Paul Baes, echtgenoot van mevrouw Brigitta Baert. Paul was werkzaam als verkoper op Frankrijk bij Cloet NV van 1999 tot aan zijn pensioen nu twee jaar geleden. Voor Paul bij Cloet ging werken, heeft hij ook nog voor andere exporteurs gewerkt, waardoor hij goed gekend was in de sector. 

Op 20 april ll. overleed mevr. Cecile Bombeke, echtgenote van de h. Albert Lagaet. Cecile en Albert waren jarenlang lid van de bloemistengilde Lochristi-Destelbergen. Ondertussen heeft zoon Patrick het lidmaatschap overgenomen.

Op 5 april overleed op 88-jarige leeftijd de h. Georges Piens. De oudere generatie zal zich Georges ongetwijfeld nog herinneren als specialist azalea en rododendron bij het Proefcentrum voor Sierteelt. Na zijn studie technisch ingenieur startte hij zijn loopbaan in het Rijksstation voor Landbouwtechniek. Midden de jaren '60 werd hij aangeworven bij de vzw Bedrijfsvoorlichtingdienst Oost-Vlaanderen (BVO) te Wetteren. Daar deed hij in het kader van het IWONL onderzoek naar de optimalisatie van de azaleateelt onder leiding van Eric Beel. Dit werk zette hij vanaf 1988 verder in het Proefcentrum voor Sierteelt te Destelbergen. Enthousiast en nauwgezet werkte hij mee aan het verduurzamen van de teeltwijze.

 

We bieden de families van de overledenen ons oprecht medeleven aan en wensen allen heel veel sterkte toe.

 

evie-s-NUX8vT_lkWI-unsplash.jpg