Op 15 maart overleed thuis in Meer de heer Frans Damen, echtgenoot van José Hertoghs. Frans stichtte boomkwekerij Damen en was jarenlang bestuurslid en voorzitter van de containerwerkgroep van de Boomtelersfederatie Noord-België, bestuurslid van Europlantshow vzw en actief in het Technisch comité van de Proeftuin boomkwekerij (PCS). Hij was de vader van Patrick en Sandy Damen-Martens, leden van de Boomtelersfederatie Noord-België. 

Op 28 februari ll. overleed de heer Johan Van Daele onverwachts, hij was slechts 55 jaar oud. Johan is de zoon van Laurent Van Daele. Laurent was meer dan 25 jaar bestuurslid bij de bloemistenkring Sint-Amandsberg-Oostakker, waarvan ook vele jaren secretaris. Johan zelf was in de jaren '90 ook lid van het bestuur. Nadien was hij jarenlang lid van de bloemistengilde Zaffelare-Waasland. Johan laat zijn kinderen Laurens, Yentel en Jonathan na.

Op 21 februari ll. overleed mevr. Jacqueline Rombaut, echtgenote van de h. Julien De Graeve, moeder van Ronny en oma van Jens. Azaleakwekerij De Graeve J&R is aangesloten bij de bloemistengilde Lochristi-Destelbergen. 

AVBS biedt aan de familieleden van de dierbare overledene haar blijken van oprecht medeleven aan.

evie-s-NUX8vT_lkWI-unsplash.jpg