Menu

Personalia

Personalia

GEBOORTE

 • Op 29 november is Matthis geboren, zoontje van Eli Boon en Tilly
  Verschelden. Eli is de zoon van Chris Boon en Ingrid Colman.
  Chris en Ingrid zijn leden van de bloemistenkring Zaffelare-Waasland. Ingrid is afgevaardigde via Ferm voor Agravrouwen in het Presidium.
 • Op 3 februari is Leon geboren, zoontje van Matthias en Sarah Beerlandt-Descamps. Sarah is de dochter van Dirk en An Descamps - Verbeest van D&V Plant Production uit Menen. Dirk is bestuurslid bij Webos, West-Vlaamse boomkwekerij en sierteelt.

  Veel geluk aan de kersverse ouders!

 

OVERLIJDEN

 •  Op 24 februari ll. overleed op 74-jarige leeftijd mevrouw Jenny Verschoren, echtgenote van André Verschueren. Jenny is de zus van Lucien Verschoren, AVBS-vakgroepvoorzitter boomkwekerij.

 • Op 17 februari ll. overleed op 70-jarige leeftijd dhr. Herman Mestdagh, echtgenoot van Greta Vanhoutte. Herman was een boegbeeld in de sector en medestichter van WEBOS boomkwekers. Een boomkweker in hart en nieren, voorbeeld voor zovele jongeren die de stiel bij hem leerden.

 • Op 28 januari ll. overleed op 97-jarige leeftijd mevrouw Maria De Corte, weduwe van dhr. Willem Van Herreweghe. Mevrouw De Corte is de moeder van Jan en Karen Van Herreweghe-Rossie en Johan en Godelieve Van Herreweghe - Lybaert. Beiden zijn leden van de Boomtelers Oost-Vlaanderen.

AVBS biedt aan de familieleden van de dierbare overledene zijn blijken van oprecht medeleven aan.