Acerta

Acerta biedt u als starter, zelfstandige of onderneming professionele steun inzake sociale- en loonadministratie en gepersonaliseerde HR-ondersteuning.

 

Boerenbond

Ledenorganisatie voor land- en tuinbouwers.

 

EDUplus

EDUplus organiseert en coördineert de vormingsinspanningen voor de werknemers in de groene sector.

 

ILVO - Instituut voor Landbouw en Visserij Onderzoek

Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) verricht multidisciplinair, baanbrekend en onafhankelijk onderzoek gericht op duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief.

 

PreventAgri

PreventAgri is het initiatief dat in het leven werd geroepen door een gezamenlijke beslissing van de sociale partners van de Groene Sectoren, zijnde Boerenbond, AVBS, BFG, ABVV, ACV en ACLVB. 

 

SBB Accountants & adviseurs

SBB biedt ondernemende mensen uit alle sectoren een volledige begeleiding op het vlak van boekhouding, accountancy, fiscaliteit en milieureglementering, in elke fase van hun activiteit - van opstart tot stopzetting.

 

Boer&Tuinder

Het ledenblad Boer&Tuinder van Boerenbond brengt wekelijks syndicaal, economisch en juridisch-sociaal nieuws voor al wie op professionele wijze bezig is met land- en tuinbouw.

 

Departement Landbouw en Visserij

Het Departement Landbouw en Visserij ontwikkelt mee het beleid. Het staat in voor de voorbereiding en de evaluatie van het beleid, zelden ook voor de uitvoering ervan. Het departement werkt in directe relatie met de minister.

 

FloraCulture International

FCI is sinds lange tijd een waardevolle bron van nieuws en informatie voor kwekers over de hele wereld.

 

Proefcentrum voor Sierteelt

Het Proefcentrum voor Sierteelt is het onafhankelijk kenniscentrum voor sierteelt en groen in Vlaanderen.

 

Veldverkenners

Veldverkenners helpt je het platteland van morgen ontdekken.