Tijdens deze managementcursus, verspreid over vier avonden, richten we ons op essentiële thema's voor jouw succes als bedrijfsleider. Wil je jouw managementvaardigheden aanscherpen en de sleutel tot succesvol ondernemerschap vinden? Dan is onze managementcursus precies wat je nodig hebt!

Deze cursus biedt niet alleen theoretische kennis maar ook praktische toepassingen die direct in jouw bedrijf kunnen worden geïmplementeerd. Onze ervaren docenten delen hun inzichten en begeleiden je op weg naar succes.

Sessie 1: Visie en strategie - een must voor elk bedrijf
Als bedrijfsleider moet je constant keuzes maken. Naast de dagelijkse activiteiten is het geen overbodige luxe om na te denken over de lange termijn toekomst van je bedrijf. Hoe ziet jouw bedrijf er binnen 5 à 10 jaar uit? En hoe vertaal je die verwachtingen in een actieplan? Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met verschillende aspecten op vlak van visie en strategie.

Sessie 2: Werkorganisatie en timemanagement

Sessie 3: Motivatie van (seizoens)personeel
Op een dynamische en interactieve manier kom je meer te weten over hoe je je werknemers kan motiveren en duurzaam inzetten. De sleutel tot succes? Oefening baart kunst! 

Sessie 4: Communicatie anders bekeken: waarom we 2 oren hebben en 1 mond
'error'. Dat zegt je computer wanneer je een verkeerd commando ingeeft. Terwijl je eigenlijk wilt dat je computer reageert zoals jij dat bedoelt. Maar hoe doe je dat juist met de meest complexe computers van deze wereld: je medemensen.

 

Organisator

Boerenbond Training & Opleiding Ondernemerschap

Contact

Jolien Verbeke

Email

vorming@boerenbond.Be

Telefoon

0483500195

Prijs

Gratis

Indien u de factuur op naam het bedrijf wenst, geef dan bij inschrijving in het vakje 'Extra info' uw bedrijfsgegevens en btw-nummer door.

Voor niet-leden vragen we een bijkomende bijdrage voor cursusmateriaal en catering van €50 per persoon.

Inschrijfinfo

Deze cursus vindt plaats op 14, 21 & 29 februari en 6 maart, telkens van 20u tot 22u30/23u.