AVBS_robuusthiedsscan_tekening.jpg

Twijfel je nog? Vul dan eerst even onze themaverkennende sneltest in.

Robuuste sierteelt

Ondernemen in de sierteeltsector is uitdagender dan ooit geworden. Op heel veel vlakken moet je als ondernemer voortdurend aandachtig zijn om de impact van externe invloeden op uw bedrijf te kunnen opvangen. Alle keuzes op het bedrijf moeten weloverwogen genomen worden. Hoe zit het met jouw bedrijf? Hoe sterk sta jij in je schoenen als ondernemer? Ben jij weerbaar als je bedrijfsvoering onder druk komt te staan?

Boerenbond ontwikkelde reeds ‘De robuustheidsscan’ voor land- en tuinbouw. Deze scan werd verder vertaald naar de sierteeltsector binnen het project Robuuste Sierteelt (met steun van de provincie West-Vlaanderen).

Ken jezelf: meld je aan voor de nieuwe robuustheidsscan

De robuustheidsscan is een gesprek met een van de consulenten ondernemerschap, al dan niet samen met een AVBS-consulent. Tijdens dit gesprek wordt gepolst naar de mate waarin je als ondernemer sterk staat in onze zeven ondernemersthema’s. Je leert bij over je eigen ondernemersstijl en krijgt handige handvaten aangereikt om de weerbaarheid van je bedrijf te verhogen, zowel op zakelijk vlak als op emotioneel-familiaal vlak.

Ben je bloemist of boomteler en nieuwsgierig naar hoe jouw bedrijf scoort? Vraag dan nu je scan aan via deze link of via je consulent.

Voor West-Vlaamse siertelers geldt er een voordeeltarief (zolang de voorraad strekt).

Twijfel je nog? Vul dan eerst even onze themaverkennende sneltest in.